Image not available


0,00 €
* Η τιμή περιλαμβάνει το νόμιμο Φ.Π.Α.

Το νέο, πολύ πιο ώριμο CD του DJ Tony Foxx που είχαμε τη τιμή να απολαύσουμε σε δυο μοναδικές συναυλίες στη χώρα μας.

Με τις δύο αυτές παραστάσεις, η χώρα μας είναι η δεύτερη σε πωλήσεις του CD στην Ευρώπη μετά την Ολλανδία καθώς το ελληνικό κοινό αγκάλιασε την μουσική του.



  1. Heart Of Europe (Intro)
  2. Come On
  3. Captured
  4. Shout To the Lord (Remix)
  5. You Are Holy (Remix)
  6. Never Be Alone
  7. Source Of Life
  8. Awesome God (Remix)
  9. Lord I Lift Your Name (Remix)
  10. Your Hands Will Guide Me
  11. Hear Our Praises (Remix)
  12. Enter The Gates (Remix)


  1. Heart Of Dance (Intro)
  2. Solid Rock (Electro House Edit)
  3. I Am A Friend Of God (Electro House Edit)
  4. Dance For Africa
  5. Now Is The Time
  6. Jesus You Are Worthy
  7. Strings And Flutes
  8. Gods House
  9. Discovery’s
  10. Your Works Are Wonderfull
  11. My Mission
  12. Everything Will Be New

Share on Facebook | Share on Twitter