ne_udhen_e_jete

NË UDHËN E JETËS

9,00 €
* Η τιμή περιλαμβάνει το νόμιμο Φ.Π.Α.


Tracklist:

  1. Të himnoj të jap lavdi o atë
  2. Me shpirt të rënduar
  3. Duart lart ne i ngremë
  4. Zemra jonë himnon dhe gëzon
  5. Në udhën e jetës
  6. Hosana
  7. Në një kodër të lartë
  8. Tani mjaftohem me këto që kam
  9. Në mes të rrugës së vështirë
  10. Dikur isha një mëkatar

Share on Facebook | Share on Twitter


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
psale_Ston_Kyrio
Tora_Psallo_Se_Se
Agios_Agios_Agios
Perpara_kryqit