Amazing Grace

Collector’s Edition

12,00 €
* Η τιμή περιλαμβάνει το νόμιμο Φ.Π.Α.

Μια συλλογή σε νέα συσκευασία (τενεκεδάκι) με  2-CD που περιέχουν 66 κλασικούς ύμνους όπως: “Fairest Lord Jesus,” “Morning Has Broken,” “How Great Thou Art,” “Day by Day,” και “The Church’s One Foundation,” από την Joslin Grove Choral Society και ένα DVD με εικόνες φιλοτεχνιμένες από τον Thomas Kinkade με τη συνοδεία ορχηστρικής μουσικής.


  1. Amazing Grace
  2. Great Is Thy Faithfulness
  3. Rock Of Ages
  4. A Mighty Fortress Is Our God
  5. The Old Rugged Cross
  6. Fairest Lord Jesus
  7. Come Thou Fount
  8. In The Garden
  9. Softly and Tenderly
  10. Blessed Assurance
  11. All Hail The Power
  12. Christ The Lord Is Risen Today
  13. To God Be The Glory
  14. O Worship The King
  15. Love Lifted Me

Share on Facebook | Share on Twitter

Syllogi 9