Live Revelations: On Stage, Off Stage, Backstage

Εξαντλήθηκε :-(

Το φθινόπωρο του 2008, οι Third Day πήραν μέρος στο Music Builds Tour μαζί με τους Switchfoot όπου και παρουσίασαν κομμάτια από την τότε νέα τους δισκογραφική δουλειά, “Revelation”. Κάπως έτσι φτάσαμε σήμερα στο “Live Revelations: On Stage, Off Stage, Backstage”.

Το διπλό αυτό CD και DVD θα σας ταξιδέψει σε κάθε σημείο της περιοδείας των Third Day και θα σας ανοίξει την πόρτα για τη συναυλία, τα παρασκήνια, τα ταξίδια του γκρουπ, την οργάνωση και το σχεδιασμό των συναυλιών, ακόμη και των δύσκολων στιγμών της περιοδείας.



  1. Run to You (Atlanta, GA)
  2. This is Who I Am (Raleigh, NC)
  3. Slow Down (Nashville, TN)
  4. I Will Always Be True (Atlanta, GA)
  5. Cry Out to Jesus (Houston, TX)
  6. Call My Name (Nashville, TN)
  7. Otherside (featuring Robert Randolph, Atlanta, GA)
  8. When Love Comes to Town (with Robert Randolph, Jars of Clay, and Switchfoot, Atlanta, GA)
  9. Revelation/Honeysuckle Blue (Atlanta, GA)


  1. I Got A Feeling
  2. This Is Who I Am
  3. Run To You
  4. Thief
  5. Rockstar
  6. Call My Name
  7. Otherside
  8. Cry Out To Jesus
  9. Revelation
  10. plus The 75 minute + documentary gives an insightful look into the lives of Third Day on and off the stage.

Bonus Features

  1. Revelation music video
  2. Slow Down (feat. Michael Barnes – lead singer of Red)
  3. Tunnel
  4. Outtakes
  5. HD Contents (2 songs and music video)

Share on Facebook | Share on Twitter