Prom Praise, With Keith And Kristyn Getty

Εξαντλήθηκε :-(

Η μεγαλύτερη αγγλικανική ορχήστρα του Λονδίνου, που είχαμε τη τιμή να απολαύσουμε και στη χώρα μας μέσα στο 2008, κυκλοφόρησε μια νέα ζωντανή ηχογράφηση από το Royal Albert Hall του Λονδίνου, με χορωδία 400 ατόμων και καλεσμένους τους Keith και Kristyn Getty.

Με ακόμα πιο πολλά οικία στο ελληνικό κοινό κομμάτια, όπως το “A Mighty Fortress Is Our God”, το “Glory In The Highest”, το “In Christ Alone”, και το “Give Thanks To The Lord”, το διπλό αυτό CD θα γίνει από τα αγαπημένα σας της σειράς Prom Praise.



  1. A Mighty Fortress Is Our God – Luther/Kirkland
  2. I Was Glad – Stanford
  3. Tarantella (Soirees Musicales) – Britten/Rossini
  4. Glory In The Highest (Pomp & Circumstance March No. 1) – Elgar
  5. Beat Out Dat Rhythm – Bizet/Hammerstein
  6. Climb Every Mountain – Rogers/Hammerstein
  7. Voice Of Praise – Grassi
  8. Jesus Draw Me Ever Nearer – Getty
  9. Hear The Call – Getty/Townend
  10. In Christ Alone – Getty/Townend
  11. Vltava (Ma Vlast) – Smetana
  12. Pause for Thought – Hugh Palmer


  1. Hoe-Down (Rodeo) – Copland
  2. Blessing and Honour – Sadler/Harvill
  3. Give Thanks To The Lord – Hargreaves
  4. Come, People Of The Risen King – Getty/Townend
  5. O, To See The Dawn (The Power Of The Cross) – Getty/Townend
  6. The Fairy Garden (Mother Goose) – Ravel
  7. Steal Away (Child Of Our Time) – Tippett
  8. Midnight Cry – Day & Day
  9. West Side Story (Selection) – Bernstein/Mason
  10. There Is A Higher Throne – Getty
  11. And Can It Be? – Campbell/Wesley
  12. Finale (William Tell Overture) – Rossini
  13. Teach Me To Dance – Kendrick

Share on Facebook | Share on Twitter