Music Review Fred Hammond

Love Unstoppable

13,20 €
* Η τιμή περιλαμβάνει το νόμιμο Φ.Π.Α.

Το ταλέντο του Fred Hammond ως στιχουργoύ, μουσουργού και ερμηνευτή ξετυλίγεται και φαίνεται πλούσια στο δέκατοτρίτο σόλο δίσκο του, “Love Unstoppable”.

Εξαιρετικά γκόσπελ κομμάτια και μπαλάντες που με τη βοήθεια χορωδιών και των Michael Bethany, Ericka Warren, και John P. Kee αγγίζουν κάθε ακροατή της γκόσπελ μουσικής.


  1. Thank You (Prelude)
  2. Awesome God
  3. Nobody Like You Lord
  4. Find No Fault
  5. Lost in You Again
  6. I Need You Right Away – (featuring Michael Bethany)
  7. Best Thing That Ever Happened
  8. They That Wait – (featuring John P. Kee)
  9. We Give You All the Praise
  10. Take My Hand
  11. I Know What He’s Done
  12. Thoughts of Love
  13. You’re Good [Dios Es Bueno]
  14. Lord How I Love You
  15. Happy

Share on Facebook | Share on Twitter